Vertaal Turks naar Nederlands

Heeft u een vertaalopdracht die u wilt uitbesteden aan een professioneel vertaalbureau? Schakel dan Vertaalbureau Tongo in. Wij zorgen er graag voor dat u uw vertaling binnen korte tijd en 100% juist ontvangt. Of het nou gaat om een website, huwelijksakte of folder. Een professional van Tongo vertaalt eenvoudig naar het Turks, Roemeens, Arabisch of een andere gangbare taal.

Unieke tevredenheidsgarantie

Beloven dat u een tekst altijd snel en 100% juist ontvangt is één ding. Er ook echt voor zorgen dat u hiervan gegarandeerd bent is de volgende stap. Tongo bewerkstelligt deze belofte door te werken met een unieke tevredenheidsgarantie, die ervoor zorgt dat u uw geld terug krijgt wanneer u niet tevreden bent over onze geleverde service. Niet twee weken later, maar in diezelfde week nog krijgt u uw geld terug. Het gebeurt niet vaak, maar het kan voorkomen dat er een foutje in een tekst sluipt die zelfs na meerdere controles onopgemerkt blijft. Dit zijn echter uitzonderlijke gevallen, want bij Tongo werken louter professionals die allemaal een taal- of vertaalopleiding achter de rug hebben.

Tongo’s Toppunten

Kies voor de service van Vertaalbureau Tongo voor het vertalen van uw opdracht naar het Turks, Duits, Russisch of een andere gangbare taal. Dan profiteert u namelijk van de volgende toppunten:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Onze unieke tevredenheidsgarantie

Contact

Heeft u vragen over onze service, wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op! Vul het contactformulier in of bel ons op 070-753194.