Website vertaling

Bij Vertaalbureau Tongo bent u verzekerd van een 100% juiste vertaling van uw website. Of u deze nu vanuit het Turks naar het Nederlands wilt laten vertalen of andersom, onze native speakers zijn professionals op het gebied van vertalen. Ook voor diverse andere talen kunt u bij ons terecht. Heeft u een strakke deadline? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij rekenen in de meeste gevallen geen extra kosten voor spoedvertalingen!

Waarom websitevertaling door Tongo?

Wanneer u een deskundige van Tongo inschakelt voor het vertalen van uw website, scheelt u dat veel tijd. Wij leveren namelijk de snelste service voor de vertaling van een website. Ook bent u bij Tongo zeker van een 100% juiste vertaling van uw website. In de meeste gevallen berekenen wij geen extra kosten voor spoedvertalingen en onze tarieven zijn altijd helder en scherp. Wij bewerkstelligen een professionele vertaling door persoonlijk contact te onderhouden. Zo krijgen wij uw wensen en doel(groep) helder in beeld. Tot slot bieden wij u een unieke tevredenheidsgarantie, die ervoor zorgt dat duizenden tevreden klanten u al voor gingen.

Meer informatie

Laat direct uw website vertalen in de gewenste taal! Neem contact met ons op door te bellen naar 070-7531944 of geef per e-mail door hoeveel pagina’s wij voor uw website dienen te vertalen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte zodat u weet wat u kunt verwachten. Vertaalbureau Tongo helpt u graag!