Vertaalbureau

Heeft u een vertaalopdracht en twijfelt u of u een individuele vertaler of een vertaalbureau moet inschakelen? Ontdek dan de voordelen van Vertaalbureau Tongo. Onze snelle service is uniek, want u krijgt in korte tijd altijd een 100% juiste vertaling. Dit kunnen wij garanderen dankzij onze tevredenheidsgarantie. Wij rekenen heldere tarieven die we van tevoren altijd aan u presenteren in een overzichtelijke offerte. Door het persoonlijk contact dat wij onderhouden weten we wat uw wensen en doel(groep) zijn, zodat u een vertaling krijgt die precies aansluit op uw verwachtingen.

Waarom Tongo?

Wanneer u kiest voor Vertaalbureau Tongo kunt u rekenen op een unieke service waarbij u profiteert van verschillende voordelen:

  • Aanbod van meerdere talen
  • Breed scala aan specialismen
  • Goede bereikbaarheid
  • Achtervang bij ziekte/vakantie
  • Kredietwaardigheid

Ons aanbod van diverse talen en ons brede scala aan specialismen spreken voor zich. De goede bereikbaarheid zorgt ervoor dat u snel te woord wordt gestaan als u vragen heeft over uw opdracht. Het sales & supportteam van Tongo zet zich in voor een goede bereikbaarheid. Wanneer een vertaler door een bepaalde reden uitvalt of niet beschikbaar is, dan hebben wij altijd achtervang voor u beschikbaar. Hierdoor wordt uw vertaling altijd op tijd geleverd, ook in vakantieperiodes. Tot slot is de kredietwaardigheid van uw tegenpartij van belang. Ontdek eenvoudig de benodigde informatie via de Kamer van Koophandel.

Contact

Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken via 070-753194 of via het contactformulier. Vertaalbureau Tongo staat graag voor u klaar!