Trouwakte vertaling

Vertaalbureau Tongo vertaalt uw huwelijksakte moeiteloos naar het Turks, Spaans of diverse andere talen. U kunt rekenen op een snelle, 100% juiste vertaling van uw huwelijksakte. Tongo werkt namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie, die ervoor zorgt dat we onze klanten altijd een tevreden gevoel bezorgen. Heeft u direct een spoedvertaling van uw huwelijksakte nodig? Neem dan contact op via 070-7531944 of vul het contactformulier in. Wij berekenen graag geheel vrijblijvend de prijs van uw vertaling.

Waarom Tongo?

Bij Tongo bent u verzekerd van de snelste service en van een 100% juiste vertaling van uw huwelijksakte. In de meeste gevallen rekenen wij geen extra kosten voor een spoedvertaling, maar hanteren we onze heldere, scherpe tarieven. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en tot slot kunt u bij ons profiteren van onze unieke tevredenheidsgarantie.

Meer informatie

Omdat wij een documentprijs hanteren voor het vertalen van een huwelijksakte, valt de prijs van de vertaling lager uit dan de prijs per woord. Wilt u weten wat uw vertaling exact gaat kosten? Stuur ons dan een kopie van uw huwelijksakte, dan nemen wij contact met u op. U kunt ook zelf contact opnemen. Bel naar 070-7531944 of vul het contactformulier in.