Regulier

Een goede vertaling Turks hoeft niet onnodig duur te zijn, vinden we bij Tongo. Om ervoor te zorgen dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan, bieden wij u een heldere, overzichtelijke offerte met onze voordeligste tarieven aan. Wist u dat onze prijzen voor vertalingen gemiddeld 15% lager liggen dan de standaardprijs die gerekend wordt? Dit komt doordat wij een uitgekiende planningsmethode hanteren en gebruik maken van eigen ontwikkelde technologie.

Tongo’s tarieven

Voor vertaling van of naar het Turks betaalt u bij Tongo € 0,15 per woord. Bekijk hieronder onze standaardtarieven per woord voor de andere talen waarin wij vertalen:

  • Engels: € 0,12
  • Frans en Duits: € 0,14
  • Spaans, Italiaans, Pools, Portugees: € 0,15
  • Russisch, Arabisch: € 0,16
  • Andere talen: vanaf € 0,16

Staat uw talencombinatie er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij een scherpe prijsopgave voor u kunnen maken. Bij grotere opdrachten bieden we altijd een offerte op maat aan.

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs voor uw vertaling door het aantal woorden van het te vertalen document te vermenigvuldigen met de woordprijs. Vermenigvuldig dit bedrag met 1,21 voor een prijs inclusief BTW. Wij brengen wel altijd minimaal 100 woorden in rekening. Heeft u vragen over onze tarieven of wilt u uw prijs laten berekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.