Beëdigd

Wilt u uw paspoort, geboortebewijs, diploma, rijbewijs of trouwakte laten vertalen naar het Turks of een andere gangbare taal? Bij Tongo bent u voordelig uit, omdatwij met documentprijzen werken. Deze zorgt ervoor dat u voordeliger een vertaalopdracht kunt laten uitvoeren dan wanneer deze per woord zou worden berekend. Stuur ons een kopie van het origineel en wij stellen de juiste prijs vast. Let op: stuur nooit het origineel op.

Uitgebreide beëdigde documenten

Voor de vertaling een uitgebreid (juridisch) document sturen wij u graag een vrijblijvende offerte. Uitgebreide beëdigde documenten zijn bijvoorbeeld rechtbankdossiers, contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden. Maak een scan van het document (let op: stuur nooit het origineel!) en wij nemen contact met u op. Wij hanteren standaard een geheimhoudingsplicht, maar als u uw eigen versie wenst in te sturen is dat geen probleem.

Vragen?

Schroom niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn bereikbaar via 070-7531944. Bel ons of laat u terugbellen, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Vertaalbureau Tongo helpt u graag verder!